Popis

Chudnúť podľa osvedčenej metodiky STOBu je možné aj online a z pohodlia domova!

Mohli by ste o hubnutí prednášať, ale už sa vám nedarí teoretické poznatky previesť do reálneho života? Podarí sa vám schudnúť, ale vzápätí kilá naberiete späť?

V online kurze Chudnutie na mieru so STOBom vám poradíme, ako z tohto bludného kruhu jojo efektov vystúpiť! Naša metodika vychádza z vedecky podložených štúdií, a navyše je preverená desiatky tisíc účastníkov kurzov zdravého hubnutia STOB a osobnými skúsenosťami PhDr. Ivy Málkovej.

V čom je tento online kurz výnimočný?

Tento online kurz je založený na metodike chudnutia STOB. Tá sa od iných metód chudnutia líši v tom, že sa účastníci kurzu nezamýšľajú len nad tým, čo jesť, ale hlavnou časťou programu je, ako previesť teoretické vedomosti do praktického života a ako docieliť splnenie svojho cieľa.
Nebojte sa – v tomto kurze neponúkame žiadne diéty, nezakazujeme žiadne potraviny. Naučíte sa pracovať so svojimi myšlienkami a emóciami, ktoré vás vedú k prejedaniu. Nebudete otrokom iných, ktorí určujú, čo budete jesť. Nepôjdete už na „autopilota“, kedy ruka nevedome siaha po jedle, ale budete si jedlá vedome užívať. Nadradíte kvalitu kvantite.

Čo sa v kurze naučíte?

Používať teoretické znalosti o chudnutí v praktickom živote
Dávať si reálne ciele a plniť svoje predsavzatia
Odolávať lákadlám vo vašom okolí
Riešiť stres inak ako jedlom
Zmeniť svoje čiernobiele myslenie a zistiť, že nie je potrebné byť 100%, aby som bol úspešný
Zlepšiť stravovacie návyky
Vytvoriť si chutný a menej energetický jedálniček, ktorý mi bude dlhodobo vyhovovať
Viac sa radovať zo života
Pre koho je kurz určený?

Pre ženy aj mužov, ktorí chcú schudnúť
Pre tých, ktorí majú napríklad už niekoľko neúspešných pokusov o chudnutí za sebou
Pre tých, ktorým myšlienky na diéty a chudnutie zbytočne uberajú životnú energiu
Pre chronických diétarov
Čo je zahrnuté v cene kurzu?

viac ako 55 videolekcií
Brožúry, ktoré vám budú zaslané poštou (Chcem zmenu. Ako na výživu I?, Chcem zmenu. Ako na výživu II.?,
Chcem zmenu. Ako na pohyb? Chcem zmenu. Ako nájsť motiváciu?)
Nutričný program Sebakoučing na 12 týždňov
Ako s kurzom pracovať?

Kurz je plánovaný zhruba na tri mesiace, ale postupujte si každý svojim tempom. Určite sa ku kurzu budete vracať aj v budúcnosti. Stráženie váhy je celoživotná kontrola av tomto komplexnom prístupe k chudnutiu budete nachádzať stále ďalších a ďalších pomocníkov pre novo vznikajúce problémy.

Prvé tri bloky a materiály, ktoré vám zašleme poštou, môžete študovať priebežne. Pomôžu vám určiť váš problém vedúci ku kilogramom navyše a zvoliť vhodnú metódu na jeho riešenie.

Variabilita kurzu
Kurz je unikátny tým, že hoci ide o videokurz, je šitý na mieru každému užívateľovi. Podľa typu problému si zvolíte z jednotlivých blokov (IV. Vonkajšie prostredie, V. Emócie, VI. Myšlienky – ako spúšťače do jedla navyše) tú oblasť, ktorá vám robí najväčšie problémy. Navyše si potom vyberiete niektorú z nasledujúcich techník, ktorá bude pri zvládaní riešení kíl navyše vyhovovať práve vám.

Základom kurzu je kognitívno-behaviorálna terapia, ktorá je v súčasnosti uznávaná ako najlepšia metóda redukcie hmotnosti s dlhodobými výsledkami.

Súčasťou videokurzu sú však aj ďalšie efektívne prístupy: všímavosť (mindfulness) a neurolingvistické programovanie (NLP). A pretože chudnutie by malo prinášať radosť, nebude chýbať ani joga smiechu.
Čo bude výsledkom?

Na konci kurzu budete mať v problematike chudnutia konečne jasno a stanete sa sami sebe koučom. Nepodľahnete žiadnym nezmyselným ponukám obchodníkov s chudnutím ani módnym diétam. Nebudete sa trápiť od hladu ani tým, že vám chýbajú v jedálničku obľúbené potraviny.

Budete vedieť nielen schudnúť, ale dokážete si aj váhové úbytky udržať.