Popis

Autorky: Ing. Hana Málková, Ing. Lenka Vymlátilová

Ide o elektronický materiál, ktorý si budete môcť po zakúpení stiahnuť do svojho počítača. V tlačenej verzii tento materiál nepredávame.

E-book Raňajkujeme zo STOBom – to je viac ako 80 stránok plných zdravých rád i receptov na pestré a vyvážené desiaty.

Jeho autorky, Hana Málková a Lenka Vymlátilová ho pre vás poskladali spoločne s láskou a starostlivosťou a vložili doň odpovede na otázky, s ktorými sa aj ony samy stretávajú vo svojej poradenskej praxi.

Ako byť pri príprave desiat kreatívna a nestriedať to isté stále dookola?
Ako má vyzerať nutrične vyvážená desiata?
Čo desiatovať v lete, v zime, na cestách alebo pred pohybovou aktivitou?
Po čom najlepšie siahnuť v obchode az akých potravín si vytvoríte ideálnu desiatovú železnú zásobu?
Líšia sa detské desiaty od dospeláckych?
Môžete sa spoľahnúť, že odpovede na všetky tieto otázky nájdete v e-booku.

E-book plný zdravých receptov a inšpirácie
Okrem praktickej rady a tipy v e-booku nájdete aj celý rad inšpiratívnych, sladkých aj slaných receptov, ktoré sú rozdelené do troch kategórií podľa časovej náročnosti na svoju prípravu. A ako to u všetkých materiálov spoločnosti STOB býva, aj tu sa môžete 100% spoľahnúť na poctivo prepočítané nutričné ​​hodnoty.

A ešte niečo navyše!
Ďalšími pomocníkmi vám určite budú bonusy k tomuto e-booku, ako je napríklad podrobný návod, ako si upiecť domáci kváskový chlieb.

Prečo e-book vznikol?
„V praxi sa veľmi často stretávame s tým, že klienti majú vzorne zostavené a nutrične vyvážené hlavné jedlá, ale desiaty im celodenné jedálničky kazia. Namiesto vyvážených desiat vidíme najčastejšie šišky, sladké pečivo, sladkosti alebo iné rýchlovky z obchodu či pouličného stánku.“ hovorí jedna z autoriek e-booku Lenka Vymlátilová, ktorá je dlhoročnou lektorkou kurzov chudnutia STOBu.

Tento e-book tak vznikol pre všetkých, ktorí nechcú robiť podobné chyby a naopak si želajú, aby ich desiaty boli zdravé, chutné, nutrične vyvážené, vhodné pri chudnutí a predovšetkým… aby ich prípravou nemuseli tráviť príliš veľa času.

Tak si prestaňte každý deň lámať hlavu s tým, čo zas pripraviť na desiatu, a kúpte si náš praktický e-book, s ktorým bude príprava desiat skutočne hračka!